Even voorstellen…

Hi, wat leuk dat je mijn conceptstore hebt gevonden!

Mijn naam is Krista en ik zoek met veel liefde de mooiste producten en merken voor je uit. Ben je op zoek naar een cadeau of iets voor jezelf dan ben je in mijn conceptstore op de juiste plek.

Naast alle merken die ik mag verkopen is Nala Nune mijn eigen handgemaakte merk. In mijn atelier maak ik speciaal voor jou, als voorbeeld, de geboorte ringen en de memory boxen. En daar komen binnenkort nog heel wat producten bij.

Plaats je bij mij een bestelling dan zorg ik er persoonlijk voor dat deze met aandacht wordt ingepakt zodat het een feestje is deze uit te pakken. Ik wens je heel veel shop plezier!

overview breien en haken

Verzenden

Binnen Nederland worden de pakketen verzonden via PostNl. Past je pakketje door de brievenbus dan zal je bestelling van een brievenbus pakketje worden verstuurd. De kosten van het brievenbuspakje bedragen €3,95. Mocht je pakket niet door de brievenbus passen dan zijn de kosten van het pakket €5,95.

Ik verstuur je bestelling gratis, binnen Nederland, boven de €75. Bestel je vanuit het buitenland dan is de gratis verzending bij bestellingen boven de €100.

Buiten Nederland worden de pakketjes verstuurd via PostNL international. De verzendkosten worden bepaald door het gewicht van je pakket. Deze kosten kan je terugvinden in je winkelmandje.

Levertijd

Alle producten worden binnen 1 a 2 werkdagen verstuurd.

Heb je een handgemaakt product van Nala Nune besteld dan kan het zijn dat de levertijd anders is. Dit omdat ik deze producten voor je met de hand maak. Deze actuele levertijd vindt je terug in de omschrijving van het bestelde product. Heb je naast het product van Nala Nune ook producten van andere merken besteld dan wordt je pakket in 1 keer verstuurd nadat het product van Nala Nune af is.

Je ontvangt een email als je bestelling klaar ligt om te worden verstuurd. Heeft PostNL het pakket gescand dan ontvang je een track and trace mail. Alle bestellingen die zijn verstuurd zullen, binnen Nederland, binnen 1 a 2 dagen worden thuisbezorgd. Bestellingen naar het buitenland hebben een andere levertijd na versturen. Voor de exacte levertijd naar het buitenland kan je mij altijd even een email sturen: info@tinylittlecactus.com

Retour sturen

Natuurlijk hoop ik dat alles naar wens is. Maar mocht het product dat je hebt ontvangen niet naar wens zijn dan mag je het product retour sturen. Mits je het product niet langer dan 14 dagen in huis hebt, het product in de originele verpakking zit en ongeopend of gebruikt is. Let op! De geboorte ringen van Nala Nune en de Amberblokjes mogen helaas niet geretourneerd worden.

Stuur mij een email, binnen deze 14 dagen na ontvangst van je bestelling, met daarin de retouraanvraag. De reden van retour en je ordernummer. Ik neem dan contact met je op over de retourzending en zal je het retouradres geven. Het pakket dient met track and trace code, op eigen kosten, retour te worden verstuurd. Het risico van deze retourzending ligt bij jouw als klant. Verpak het product daarom goed. Binnen een maand na het plaatsen van de bestelling moet dit product bij mij retour zijn. Anders vervalt het recht op retour. Na ontvangst van het (onbeschadigde/ongebruikte) product zullen de aankoopkosten worden teruggestort.

Contact

Heb je nog vragen? Dan kan je altijd contact met mij opnemen via de mail: info@tinylittlecactus.com

KVK: 59037040

BTW: NL002038601B20

Instagram: tiny_little_cactus

Facebook: tinylittlecactus