Tiny Little Cactus is Online!!!

Ik ben zo ontzettend blij en trots! Na ongeveer 3 maanden keihard bikkelen is het zover, de webshop van Tiny Little Cactus is eindelijk online!

Na het uploaden van talloze leuke producten is het nu tijd om de webshop online te zetten! De webshop is verdeeld in drie hoofd categorieën: Craftsupplies, DIY en handmade. Zo is het gemakkelijk zoeken naar de producten die jij leuk vindt!

Onder de hoofdcategorie Craftsupplies vind je allerlei hobbyproducten om zelf thuis aan de slag te gaan. Voor de planners onder ons is er veel keuze aan leuke planner stempels, stickers, pennen, tape en nog veel meer. En staan super veel nieuwe craftsupplies online. Waaronder de leuke opbergspulletjes en heel veel nieuw tape!

De hoofdcategorie DIY bevat allerlei leuke Do it yourself producten. Alle spulletjes die je nodig hebt voor deze DIY’s kan je gemakkelijk in 1 box bestellen zodat je meteen aan de slag kunt. Het fijne aan de box is dat je alle benodigdheden hebt in de hoeveelheid die nodig is. En dat je niet voor 1 project heel veel losse producten moet kopen waar altijd veel van blijft liggen. Mocht je al een aantal spulletjes van de DIY in huis hebben dan is er altijd de mogelijkheid de producten los te bestellen.

In de Handmade categorie staan alle handgemaakte producten. Deze producten worden door Tiny Little Cactus zelf gemaakt. Zowel decoratie als accessoires zijn hier verkrijgbaar.

In de blog zal elke week een leuk artikeltje staan. Dan wel van een nieuw binnen gekomen product, een leuk nieuwtje of een DIY.

Bij de eerste 50 bestellingen via de webshop wordt er een cadeautje meegestuurd, dit om de opening van de webshop te vieren!

Heel veel plezier met het uitzoeken van leuke spulletjes!

Krista, Tiny Little Cactus

Share this postOne thought on “Tiny Little Cactus is Online!!!

  1. Hartelijk gefeliciteerd Krista! Je hebt er erg hard voor gewerkt en je kunt er nu de vruchten van plukken. Ik zag vandaag zo babyboots uit de boom vallen. Woohoohoo!!! Ik wens je heel veel succes met je nieuwe website. Top shop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *